Volwaardig appartement!

Volwaardig appartement

Volwaardig appartement Het Andere Wonen Van Bommelhof
Iedere bewoner huurt bij Het Andere Wonen Van Bommelhof een volwaardig appartement. Onze bewoners hebben een eigen voordeur en postadres, hiermee behouden zij hun privacy. Bij Het Andere Wonen Van Bommelhof is het ook mogelijk om samen met uw partner in een van onze volwaardige appartementen te wonen. Ook wanneer deze geen indicatie heeft.

Wat is volwaardig
Tot een volwaardig appartement behoort bij Het Andere Wonen Van Bommelhof;

• een eigen entree, voordeur

• een woonkamer

• een eigen keuken

• minimaal een slaapkamer

• een eigen badkamer

• rolstoelvriendelijk

• levensloopbestendig

“U bewoont bij ons alleen of samen met uw partner een eigen appartement”

Regie bij de bewoner
Ieder appartement heeft een eigen voordeur. U, als bewoner, bepaalt dus zelf wanneer er bezoek binnen mag. Huisdieren kunnen ook gewoon in uw appartement wonen. En uiteraard mag u ook zelf de inrichting bepalen, want zo kunnen dierbare herinneringen mee verhuizen. Ook een van de belangrijke onderdelen van het welzijn.

Wonen samen met uw partner

Bij Het Andere Wonen Van Bommelhof is het wel mogelijk om samen met uw partner naar onze vestigingen te verhuizen. Dat is het voordeel als u in uw volwaardig appartement woont. Soms is er een slaapkamer en soms zijn er twee, dit is wisselend per appartement. Zo kan het soms ook zijn dat u wel samen woont, maar toch in een aparte slaapkamer slaapt. Als de zorg in de nacht nog met verplegen kan dit prettig zijn of als uw partner met geheugenproblematiek dwaalt, kan dit u toch rust bieden in de nacht. Door de inzet van domotica kan de zorg volgen wat er gebeurd en deze zorg bij u wegnemen.

Heeft u nog vragen?